gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.234.51.17 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Brigitte Buis
7, 8 en 9 oktober 2016 hebben wij met 18 familieleden in uw hoeve verbleven en dat was een fantastische ervaring. De woning is helemaal compleet. Alles wat een mens nodig heeft is aanwezig, zowel in de woning als buiten. We hebben erg genoten van de Jeu de Boulebaan, de Jacuzzi en de Sauna. We bevelen een verblijf in uw locatie zeker aan.
steenbergen
Beste familie Pouwels. We hebben heerlijk genoten van deze mooie locatie. De kinderen hebben fantastisch kunnen spelen in de tuin met al het speel goed, Heerlijk met zijn allen in de zit hoek voetbal gekeken, hunebedden en giethoorn is een aanrader. Komen zeker terug, bedankt voor alles.
Meijering
Een heerlijke midweek hebben wij hier gehad, gezellige accommodatie, veel ruimte in en om huis, heerlijke bedden, prima keuken, zeer compleet, jacuzzi was zeer in trek, kortom we hebben allemaal genoten. Hartelijk dank.
Fam v/d Heide
Hallo Familie. We hebben het hier erg naar ons zin gehad. De jacuzzi was super, we hebben daar erg van genoten. Het huis is zeer ruim met heerlijke bedden en het huis was erg schoon. Heerlijk gefietst in deze mooie omgeving Al met al, het was geweldig!
Fam Mijnheer
Beste Fam Pouwels. Het was gezellig, alles mooi schoon goed verzorgd, prachtige omgeving, kinderen, klein kinderen hebben zich prima vermaakt vr.groet
lum
Best Roelof en Tineke Het boerderijkarakter trekt mij bijzonder aan, terwijl alle moderne comfort toch ook aanwezig is, een echte aanrader.
Wijchem
Bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie mochten verblijven, het was geweldig, alles netjes verzorgd, voldoende plaats voor iedereen en namens de jeugd, de jacoesi was het einde. zo zelf dat ze geen tijd hadden om uit te gaan, we hebben genoten.
gelderop
Wij hebben genoten van jullie vakantie woning! voor ieder wat wils en alles heerlijk ruim. Het was schoon en goede opgemaakte bedden. Kom zeker terug. bedankt!!
De balkebrei
Wat een mooi en schoon huis .alles helemaal compleet. Met de hele familie een heerlijk weekend gehad.ondanks het slechte weer.pouwelshoeve een aanrader voor jong en oud.